Onze activiteiten

Gas

We zijn erkend gastechnisch installateur, voor het aanleggen van een nieuwe gasinstallatie of voor het veranderen van ee... Lees verder »

Water

Ondenkbaar: een woning of bedrijfspand zonder water, voor douche of koffiezetapparaat, Den Besten Installatie verzo... Lees verder »

Verwarming

Verwarming in alle soorten, wij kunnen het voor u verzorgen van A tot Z. Kiest u voor centrale of lokale verwarming... Lees verder »

Sanitair

Een sanitaire ruimte in iedere smaak en prijsklasse: wij kunnen het leveren en monteren. Met behulp van een aantal ... Lees verder »

Zink

Metalen dakbedekking in de vorm van zink of koper, wij kunnen het monteren. Ook voor bitumineuze of kunststof dakbe... Lees verder »

Maatwerk

Apart, bijzonder werk gaan we niet uit de weg, heeft u een niet gangbaar product op het oog, wij proberen door mee ... Lees verder »

Ketelvervanging

Is uw huidige cv ketel aan vervanging toe of wenst u een betere warmwatervoorziening? Neem contact op met ons voor ... Lees verder »

Onderhoud

Een lekkende kraan, een kapotte dakgoot; Voor alle vormen van onderhoud van uw installatie kunt u een beroep doen o... Lees verder »

Agrarisch

De agrarier kunnen wij goed van dienst zijn met het leveren van bronwatersystemen en drinkwatersystemen. Daarnaast ... Lees verder »

Duurzaam

Den Besten installatie kunt u helpen met het uiteenzetten van een duurzame installatie: warmtepompen, zonnepan... Lees verder »

Recente projecten

Nieuwbouw woning, Molenaarsgraaf

Woning voorzien van zinken goot, dakkape...

Lees verder »

Zinken gevelbekleding,

Strakke gevelbekleding, onderhoudsvrij:&...

Lees verder »

Duurzame warmte,

Warmtepomp en zonneboiler zorgen voor ve...

Lees verder »